ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Σας γνωστοποιούμε ότι θα επιδοτηθεί η πρακτική άσκηση των σπουδαστών Ι.Ε.Κ. έως 30/9/2024 βάσει των παρακάτω προϋποθέσεων.

Προϋποθέσεις επιδότησης:
Όσοι σπουδαστές έχουν υλοποιήσει την πρακτική τους άσκηση με ημερομηνία έναρξης από 1/9/2021 και μετά, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση το αργότερο μέχρι τις 29/2/2024. (Προσοχή: Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν λαμβάνονται υπόψη και απορρίπτονται).
Όσοι ξεκινήσουν τώρα πρακτική άσκηση, αυτή θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 30/9/2024 για να μπορέσει να επιδοτηθεί.
Κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι δεν θα πρέπει να συμμετέχουν σε άλλα επιδοτούμενα προγράμματα πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ.
Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης για την μη υλοποίηση Πρακτικής Άσκησης σε εργοδότη με σχέση Α' βαθμού συγγένειας.
Αναμένεται ο Οδηγός Υλοποίησης της επιδοτούμενης Πρακτικής Άσκησης από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για τις προϋποθέσεις επιδότησης. Σημειώνεται ότι επιδοτούνται όλοι οι μήνες πραγματοποίησης Πρακτικής Άσκησης μετά την 1/9/2021 με προσκόμιση του εντύπου από το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ για το διάστημα από 1/9/2021 έως και την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
Διαθέσιμες θέσεις: έως εξαντλήσεως του εκάστοτε εγκεκριμένου προϋπολογισμού.
Διαδικασία επιλογής: η επιλογή των καταρτιζομένων πραγματοποιείται με ιεραρχική σειρά κατάταξης βάσει της ημερομηνίας έναρξης της Πρακτικής Άσκησης στο Πληροφοριακό Σύστημα ΠΗΓΑΣΟΣ.
 
ΣΑΕΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Τηλ. 2752096180
Ώρες κοινού 15:00- 18:00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εγγραφές και σπουδές στο Δημόσιο ΙΕΚ Ναυπλίου